11 Temmuz 2013 Perşembe

Başbakan Erdoğan, siyasete ara verir mi?


Sayın Başbakan Erdoğan, bir vatandaş olarak hatalarınızla sevaplarınızla yaklaşık 11 yıldır sizi takip ediyorum ve en önemlisi 11 yıldır beni yönetiyorsunuz..

Türkiye’mizi belli bir rotaya soktunuz, belli bir istikrarı sağladınız, dünyada ve ülkemizde belli bir siyasi figür olarak tarihe zaten geçtiniz..

Siz artık zirvedesiniz.. Tarih zirvede kalanları yazar.. Lütfen, Sayın Süleyman Demirel, Sayın Bülent Ecevit, Sayın Deniz Baykal gibi yapmayınız ve zirvedeyken siyasete ara veriniz..

Zamanı gelince ‘ne kadar doğru ve isabetli karar vermişim’ diyeceksiniz ve anlayacaksınız..

Siz artık köşenizde bir bilen olarak oturacak ve ihtiyaç duyulursa; danışılan ‘akil adam’ olarak zaten ülkeye hizmet etmeyi sürdüreceksiniz..

Siz ülkemizde yapılamayan hatta hayal bile edilemeyen ne varsa yaptınız, halkın da teveccühünü kazandınız..

Ancak bu saatten sonra siz çok yıpranacaksınız, en önemlisi yaptıklarınız ve bıraktıklarınız unutulacak, hep son halinizle anılacaksınız..

Bakın, siyasete ara verirseniz; torunlarınızla, çocuklarınızla basının terörü olmadan tatil beldelerinde kafanızı dinleyecek, keyfinizce yaşayacaksınız..

Kimin ne zaman öleceğini, takdir ilahidir, kimse bilemez ama hayatın aslında çok da uzun olmadığını, size bir kez daha anımsatmak isterim..

Ha sizin en yakınızdan, en uzağınıza kadar telkinleri hep olacaktır. ‘Aman bırakmayın, aman devam edin, aman sizden başkası yapamaz’ gibi sözleri mutlaka duyacaksınız. Sakın bu içi boş laflara kanmayın! Biliyorum, siyaset hırs ve inatla beslenir.. Ancak sizi de en az o kadar yıpratır ve yaşam sürenizden çalar..


Sayın Başbakan Erdoğan, lütfen bu yazımı bir vatandaşın naçizane açık mektubu olarak görün ve okuyun.. 
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: