11 Temmuz 2010 Pazar

Burdur CHP İktidar Koşusu Yemeği…








Burdur Halk Plajı karşısı Çendik piknik alanında, Burdur CHP Merkez İlçe Başkanlığının organize ettiği ‘’iktidar koşusu yemeğine’’ Bucak CHP İlçe Örgütü olarak 30 küsur kişiyle katıldık.

11 Temmuz 2010 günü saat 12.00’da başlayan birlik ve dayanışma ruhuna uygun etkinliğe, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan başta olmak üzere belediye başkanları, STK (Sivil Toplum Kuruluşu) Başkanları, muhtarlar ile Burdur merkez ve ilçelerinden çok sayıda partili, partisiz vatandaşların katılımı olmuştur.

İlk konuşmayı etkinliği organize eden Burdur CHP Merkez İlçe Başkanı Recep Karakaya, daha sonra sırasıyla CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman ve Burdur Milletvekili R.Kerim Özkan yapmışlardır.

Konuşmaların özünde; AKP İktidarına referandum oylamasında sarı kart, genel seçimlerde kırmızı kart gösterilmesi vurgulanmıştır.

Etkinliğe katılamayan ancak mesaj yollayan başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere çok sayıda milletvekilinin gönderdiği mesajlar okunmuş ve alkışlanmıştır.

Müzik eşliğinde pilav üstü döner ve ayran ikram edilmiştir. Haliyle siyaset üzerine sohbetler edilmiştir, kısaca neşeli ve mutlu saatler geçirilmiştir…

Bu etkinliğin düzenlenmesinde katkı koyan, uğraşan, emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsem azdır. Çünkü CHP Kurumsal Kimliği mesire alanında görsel olarak gösterilmiş, sesli olarak duyurulmuş, aidiyet duygusu pekiştirilmiş…

Saygı ve sevgilerimle…

Ömer Özdamar/Burdur-Bucak/11 Temmuz 2010
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: