14 Ağustos 2013 Çarşamba

Bucak CHP Eski İlçe Başkanı AKP’ye geçecekmiş..


Daha yeni duydum, hem kendisinden hem de başka kaynaklardan teyit ettim..

25 Şubat 2013 günü Burdur CHP İl Başkanı ile yaşanılan ve bir türlü aşılamayan sorunları nedeniyle istifa eden eski Bucak CHP İlçe Başkanı Sayın Atilla Dilek, önümüzdeki zaman içerisinde AKP’ye geçiş yapacağı öğrenilmiştir.

Bunun ilk sinyalini Sayın Atilla Dilek, Bucak AK Parti toplu bayramlaşma törenine katılarak zaten vermiştir.

Yazmamın sakıncası olmadığını söylediği özel konuşmada:

‘’istifa sonrası Gazeteci Fatih Özcan’a ait sitede intikam maksadıyla Burdur CHP’nin bir kısım yöneticileri tarafından verildiğine inandığı ‘özel hayatına, ticari hayatına’ yönelik haberle itibarsızlaştırma kampanyasını iğrenç bulduğunu, haberin 3-4 gün yayında kaldığını ve konunun yargıya taşındığını, artık bu insanlarla yan yana anılmak istemediğini’’ söyledi.  
‘’Ayrıca istifa sonrası Burdur CHP İl Başkanıyla yaşanılan sorunlarla ilgili CHP Genel Merkez’inden hiç kimsenin soru sormadığını, hiçbir araştırma yapılmadığını, bu durumda hem CHP üst yönetiminin ciddi ve kurumsal olmadığı kanaatine vardığını, hem de bu partide kalmanın manasının olmadığını’’ ifade etti.

Ne diyelim öncelikle hayırlı olsun ve prensip olarak herkesin özgür iradesine saygım sonsuzdur..

Ben de kendisini aynen şunları söyledim:

‘’öncelikle üyesi olduğun ve taşıdığın CHP kurumsal kimliğinden hemen sıyrıl ve istifa et’’

Bilemiyorum nasıl bir yol izlenecek ama bence Burdur CHP İl Disiplin Kurulu harekete geçmeli, Sayın Atilla Dilek’in partiyle ilişiği kesilmelidir.

Dikkatinizi çekerim şu noktaya: hani Bucak Kaymakamı ve siyasilerin, vatandaşların katıldığı toplu bayramlaşmadan bahsetmiyorum. Sadece AKP’lilerin katıldığı yani Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, AK Parti İl Başkanı, ilçe başkanı, belediye başkanlarının katıldığı toplu bayramlaşma törenidir.

Aslında eski ilçe başkanı ve halen CHP üyesi Sayın Atilla Dilek AKP’nin toplu bayramlaşmasına katılarak defacto istifa etmiş sayılır. Çünkü CHP ile gönül bağı kopmuştur artık..



Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: