9 Mayıs 2011 Pazartesi

Burdur İli Bucak İlçesinde bugün Umut Oran, yarın Kemal Kılıçdaroğlu…



Malumunuz 10 Mayıs 2011 Salı günü CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Burdur mitingini gerçekleştirecek.

Miting öncesinde ise hem bölge sorumlusu hem de CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Sayın Umut Oran, Bucak ve Burdur’da siyasi çalışmalar yürüttü.

Neler oldu, neler bitti, sırasıyla anlatayım…

Sayın Umut Oran Bey, yanında basın danışmanı ve halkla ilişkiler uzmanı olmak üzere sabah 08.30’da Antalya Havaalanına indi. Burdur İl Başkanı Sayın Süleyman Erman Bey, karşıladı ve arabasıyla saat 08.50’de Bucak’a hareket ettiler…

Hale Pastanesinde ise CHP Bucak Yönetim Kurulu Üyeleri kahvaltı için gerekli hazırlıkları yaptılar. Saat 10.10’da Sayın Umut Oran Beyle kahvaltılı buluşması başladı.

Siyasi gelişmelere ve beklentilere dair görüş alış-verişi yaptık. Bu arada ben tam karşısında oturdum. Çok kez yazdıklarımı ifade edebileceğim muhatap bulmuştum. Kaçırmadım fırsatı elbette… İlk sözlerim şu oldu:


-Sayın Genel Başkan Yardımcım! Bucak İlçesine son 10 yıldır yani ne 2002 seçimlerinde, ne 2004 yerel seçimlerinde, ne 20007 yerel seçimlerinde, ne de 2009 yerel seçimlerinde CHP Genel Başkanımız Bucak ilçemizi ziyaret etmedi, CHP’yi büyütmek istiyorsak, CHP’nin varlığını hissettirmek istiyorsak; Burdur mitingi sonrası mutlaka Bucak’a Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu gelmelidir… Çünkü AK Parti Genel Başkanı Sayın Başbakan Erdoğan aynı dönem içinde en az 3 kez geldi…

Sayın Umut Oran, çok profesyonel düşünebilen ve gereğine yapabilen müthiş bir siyasetçidir. Hemen öneriyi değerlendirdi ve çok yerinde buldu. Gerekli girişimleri sonrası saat 13.00’da Bucak’a CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun geleceği kararı ve organizesi yapıldı.


Eski sivil toplum başkanı olan (2002’de Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı seçildi.)  Sayın Umut Oran, mutlaka gittiği yerlerde ilk iş olarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eder. Bucak ziyaretinde de hemen Ticaret ve Sanayi Odası’na, Ziraat Odası’na ve Esnaf Odası’na gitti ve yörenin sorunlarıyla ilgili gerekli bilgileri aldı. Müteakiben CHP Bucak İlçe Binası’nda basın toplantısı düzenledi ve saat 12.30’da Burdur’a hareket etti.

Velhasıl CHP Gönüllüsü olarak benim, Bucaklı seçmenlerin sürekli dile getirdikleri isteğimiz nihayet yerine gelecektir. Başta CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Umut Oran’a, Burdur İl Başkanı’na ve diğer yönetici arkadaşlara çok teşekkür ediyorum…

Ömer ÖZDAMAR
Bucak-BURDUR 
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: