6 Temmuz 2012 Cuma

Bucak AK Parti’de sorun var ama ne?..


Şimdi siz değerli okuyuculara Naneci Medya’dan kopya ettiğim 2 (2) ayrı haberi paylaşıyorum, sonra yorumluyorum…



Haber-1

Bucak İlçemize yapılacak olan yeni hastane binasının temel kazıları 4 Haziran 2012 günü başladı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik "Bucak ilçemize yapılması planlanan modern Devlet Hastane inşaatının temel kazıları başladı, Bucak Devlet Hastanesi iki kat bodrumlu toplam 7 kat olacak şekilde yapılıyor. 37 bin 554 m2 arsa alanına taban inşaat 2,967 m2 olacak şekilde bodrum ve katların toplamı 32.425 m2 olacak . Bucak ilçemize vatandaşlara hayırlı olsun"dedi



Haber-2

6 Temmuz 2012 cuma günü Bucak ilçemizde temel kazıları yapılan Devlet Hastanesi inşaatına gelen Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Ak Parti ilçe yönetimi burada basın mensublarının sorularını cevapladı.

Bayram Özçelik " Bucak ilçemizin sağlık yönünde daha ileri seviyeye gitmesini ve daha güzel şartlarda hizmet vermesini sağlıyacak olan yeni hastane binamızın temel kazı çalışmaları başladı, 3 bin m2 taban alanda 2 kat bodrum kazılacak,inşaat başlayıp yapı yüksekseldikçe daha iyi hissedilecek "dedi



Bu haberde eksiklik yok mu sizce?

Var değil mi?

Evet, var.

Nedir o?

Bucaklı ama Burdur Milletvekilimiz Sayın Hasan Hami Yıldırım, bu haberin içinde yoktur.



Düşünün! 4 Haziran 2012 günü, Bucak İlçemize 150 yataklı hastane temeli atılıyor, bunun ilk açıklamasını Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik yapıyor, 2 gün sonra yani 06 Haziran 2012 günü Sayın Özçelik bizzat geliyor, yerinde inceliyor ve yerel basının karşısına geçiyor, sorulan soruları cevaplıyor..



Eskilerin deyimiyle bu manzara-i umumiye çok net sorun olduğunun mesajını veriyor.



Mesaj kime?



Bucak AK Parti siyasetçilerine..



Benimkisi sadece gördüğümü, okuduğumu; düşünmek, yorumlamak, durum tespiti yapmak ve Bucaklılarla paylaşmaktan öte bir şey değildir..



Bakalım, bu siyasi tahtarevalli dengesi ne kadar süre daha gidecektir? Elbette gelecek zaman hepimize bunu gösterecektir..
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: