22 Haziran 2011 Çarşamba

Hasan Hami Yıldırım Beye Açık Mektup…

Hadi bakalım Sayın Vekilim! Bucaklılar size 23 bin küsur oy verdiler… Geçen dönem AK Parti Milletvekillerine çok çağrı yaptık, hatta kamuoyu baskısı oluşturmak için gruplar kurduk ancak bunu maalesef gerçekleştiremedik.

Neyi?

Bucak Devlet Hastanesine ANJİYO ÜNİTESİ kazandırılması…

Sayın Vekilim! Günümüzde her 4 vatandaşımızın birinde kalp sorunları ortaya çıkmaktadır. Maalesef kalp krizi yaşı oldukça düştüğünden dolayı zaman içerisinde kalpteki rahatsızlıklar sıkça baş göstermektedir. Anjiyo ile bu sorunların önüne geçilme imkânı vardır. Kalp- damar sorunları yaşayan kişiye uygulanan ANJİYO ile damar tıkanıklığı teşhisinde büyük kolaylık sağlanır.


Sayın Vekilim! Bucak Devlet Hastanemizin, bölge hastanesi olduğunu Sayın Başbakan Erdoğan’ın ağzından duyduk. Siz de Bucak’tan rekor oyla seçildiyseniz; fırsat bu fırsattır… Lütfen bu konuya el atın, Bucak Devlet Hastanesine ANJİYO Ünitesi kurulmasını sağlayın ve herkesin takdirini kazanın!

Böyle önemli bir tıbbi teçhizat kazandırılması için şu veya bu siyasi görüşte olmamız önemli değildir. Ortak paydamız Bucaklı olmamızdır… Yaşımız ne olursa olsun, bu üniteye Allah geçinden versin ama herkesin ihtiyacı olacaktır. Çünkü acil durumlarda Antalya’ya yetişemeyebiliriz… Sayın vekilim! Yeni seçilmiş siyasetçi gücünüzü gösterin ve bu ANJİYO ünitesini Bucak Devlet Hastanesine kazandırın…

Ömer Özdamar
Bucak-Burdur
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: