21 Mayıs 2012 Pazartesi

Burdur CHP İl Kongresi yapıldı ve akılda kalanlar..


20 Mayıs 2012 günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi 34. Olağan Burdur İl Kongresi çok önemliydi.



Neden?



2014-yerel ve 2015-genel seçimlere hazırlayacak, taşıyacak Burdur CHP ekibi ve başkanı belirlenecekti.



Ve öyle de oldu.



Belki 2013-Sonbahar aylarında ama kesin olarak 2014-Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde; 2 dönemdir kaybedilen Burdur il merkezinde yeniden CHP bayrağını dalgalandırma sözü veren işte o muhteşem ekibin isim listesi:

Başkan Süleyman ERMAN

Yönetim Kurulu Üyeleri

Turan İş, Ümran Minas Ayan, Tekin Erol, Binnur Çığrı, Fikret Güvenli, Bayram Kepenek, Ayşe Uğur, Ünsal Köse, Zahide Kurt, Ersin Taşlıoğlu, M.Ayhan Kara, Şazer Çetin, Hüsnü Özgür Ölmez,Yelda Eskici, Ali Özdemir, Ali Özkaya, Sonay Aydın Öçok, Kasım Aytaç, Hacer Saden, Mustafa Üstüner

Oy kullanan 183 delegenin; bu listeye neredeyse tulum tabir edilen çoğunlukla,  tam tamına 125 oyla teveccühü alınmıştır. Bu ezici delege desteği CHP Burdur için hem siyasi bütünlük göstergesidir, hem de sonuna kadar siyasi kredi açtığının delaletidir..

Başarıya susamış ve özlemiş Burdur CHP delegeleri; üzerine düşen vazifesini yaptı ve Burdur Belediye Başkanı’nın CHP’ye geçmesi için artık dört gözle seçimi beklemeye başladı..

Artık ustalık dönemini yaşayacak CHP Burdur İl Başkanı Sayın Süleyman Erman, başarıya endekslenmiş olarak planlarını, stratejilerini ve birikmiş tüm siyasi tecrübesini ve marifetini bu dönemde ortaya kesinlikle koyacaktır.

Bu arada İl Kongresine Yalova Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Burdur CHP Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Mühittin Böcek, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: