15 Nisan 2013 Pazartesi

CHP Bucak gemisi kaptan ve mürettebat değiştirdi..


13 Nisan 2013 günü yapılan olağanüstü kongrede Bucak CHP yeni ilçe başkanı ve yönetim belirlendi..

 

Bucak CHP gemisini büyük seçim zaferlerine taşımak üzere seçilen yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri daha genç, daha yeni, daha heyecanlı arkadaşlar olması en büyük avantajdır..

 

Denizcilik tabiriyle Burdur CHP filosunun amiral gemisi il başkanı ve yönetim kuruludur. Diğer 10 ilçe gemisi; amiral gemisinin peşinden ya zafere giderler ya da hezimete.. Çünkü tüm planlamalar, tüm stratejiler amiral gemisinde oluşur ve diğer gemiler tarafından uygulanır..

 

Bucak CHP gemisinin önceki kaptanları ve mürettebatları amiral gemisinin stratejilerini, planlarını yeterli görmedi, bunun üzerine çoğu zaman ilave plan ve strateji geliştirdi ve uyguladı. En son 2012 genel seçimlerinde Bucak genelinde CHP oylarını 5.873 olarak resmi kayıtlara geçirdi.

 

Bucak CHP gemisini, 13 Nisan 2013 günü teslim alan yeni kaptan ve mürettebat Burdur amiral gemisi kaptanına tam bağlılığını bildirdi ve yeni bir seçim zaferi için çalışmaya başladı. Bucak CHP gemisi, 29 Mart 2014 günü yerel seçimlerde ya zafer kazanacak ya da torbido mermisi yiyecek..
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: