22 Şubat 2016 Pazartesi

İnsanlığın kanser gerçeği ve komplo teorim..


Pazar günü, NTV Haberleri dinlerken, hem kanser konusu hem de çarpıcı cümleler kulağıma geldi..

Konuşan kimdir?

İstanbul’a kanser sempozyumu için gelen dünyaca Ünlü Onkoloji Profesörü Azra Raza (Dr. Azra Raza is the Director of the MDS Center at Columbia University in New York) olup ‘’Kanseri Yenememek Utanç Verici’’ dedi ve hem bana, hem Türkiye’ye, hem de dünyaya manşeti çaktı..

Tabii, haber kaçtı ama benden kaçmaz.. Haber metnini ya da videosunu bulmak için 2 gün uğraştım. Haber metni ne internet, ne de gazete sayfalarında yoktur. En sonunda 2 sitede haberin videosuna ulaştım.
Videoyu tekrar izledim ve notlarımı aldım.

Bakın dünyaca Ünlü Onkoloji Profesörü Azra Raza, çarpıcı, dehşet verici, şok edici başka neler söylüyor:

Varan 1: ‘’2 erkekten biri, 3 kadından biri kanser olacak.’’

Varan-2: ‘’ ’ABD’de 1970’lerde başlayan kanserle mücadele 2016 yılına gelindiği zaman çok araştırma ve ilaç denendi ama hala kansere çözüm bulunamadı. Kendisi de dahil tıp dünyası için kanserin hala tedavi edilememesi utanç kaynağıdır.’’

Varan-3: Kanser araştırmalarının yıllarca fareler üzerinde yapıldığını, bunun çok kolay olduğunu ama hiçbir işe yaramadığını ve gelişmeyi engellediğini, mutlaka insan hücreleri üzerinde çalışma yapılmalı ve buna uygun teknolojiler geliştirilmeli çünkü kanser tedavisinin geleceği buna bağlıdır.

Varan-4: Araştırmalar için ayrılan bütçe de yetersizdir. Şu anda ABD’de yıllık bütçenin yüzde 0.1’i kadar kanser araştırması için para ayrılmaktadır. Bu da en fazla 5 milyar dolar civarındadır, oysa ABD’de yılda 300 milyar dolar ayakkabı için harcama yapılıyor. İşte fark budur..

Tamam, buraya kadar insanlığın kanser gerçeğidir..

Bundan sonrası komplo teorisidir.. İster dikkate alın, ister almayın..

Soru 1: Kansere çözüm bulunamıyor mu yoksa bulunmak istenmiyor mu?

Bence istenmiyor. Nedeni ise 2 faktörden dolayıdır.

İlki dünya nüfusunun aşırı artışı ve ölümle-doğum arasındaki korelasyonun ters yönde bozulmasıdır.

İkincisi de kanser tedavisi için yılda 1.5-2 trilyon dolar para kazanan ilaç tröstlerinin varlığıdır.. İlaç tröstleri insanlığa hem acı çektiriyor hem de para kazanıyor..

Soru 2: Kansere çareyi engelleyen kim bu sistem, akıl?

Valla onu ben de bilemiyorum. 1970 yılından bugüne kadar ABD Başkan Yardımcısı’nın oğlu, senatörler, sinema yıldızları kanserden ölüyor, ha keza Türkiye’nin önde gelen zengin iş adamları ya da eşleri ya da çocukları kanserden ölüyor.. Demem odur ki ABD Başkanlarını bile aşan bir akıl, bir sistem var..

Şeye benziyor, hani petrol tröstlerinin elektrikli otomobil üretiminin yaygınlaşmasına engel olması gibi..

Soru 3: Gelecekte kansere çare bulunacak mı?

Benim komplo teorime göre asla.. Hatta insanlığın, doğumdan daha fazla ölüm olması için yeni virüs-bakteri-mikrop üretmekte hiçbir sakınca görmeyeceklerdir..  Son çıkan ‘Zika Virüsü’ doğumları azaltmak üzere planlanmış ve yeryüzüne salınmıştır..


Ömer ÖZDAMAR (Yeni Sol Muhalif)
Bucak-BURDUR




Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: