31 Ocak 2016 Pazar

CHP kurumsal kimliği ve parti ciddiyetiı..


Anlayabilinecek/anlatılabilinecek en alt seviyeden yaşananları, kanıtları soru-cevap şeklinde bir kez daha tekrar edeyim..

Halen Bucak CHP İlçe Başkanı olan Sayın Aziz Yıldız, 2013 yılında, 2014 yılında ve 2015 yılı ilk yarısında AKP üyesi iken bakın hangi görevlerde bulundu?

-2013-Nisan ayı: CHP Bucak İlçe Yönetim Kurulu Üyesi oldu,

-2014 Mart ayı: Olmayan ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti ve CHP Bucak İl Genel Meclisi Adayı oldu ve seçilemedi. Allah’tan seçilemedi ki CHP’den üyeliği yokken seçilmesi halinde duble skandal olurdu..

-2014 Nisan ayı: Ancak yeni bir kongreyle ilçe yönetim kurulu üyeliğine gelecekken kafasına göre takıldı ve tekrar üye oldu..

-2014 Kasım ayı: İstifa eden ilçe başkanı Deniz Baykal’ın yerine birileri kafasına göre Aziz Yıldız’ı ilçe başkanı olarak atadı mı, seçildi mi belli değil.. Yönetim Kurulu kendi arasında seçim yapabilir ama yönetim kurulu üyesi bile olmayan Aziz Yıldız, nasıl bir oldu-bittiyle ilçe başkanlığına getirildi, hiç kimse bilemedi..

2013-2014-2015 yıllarında, yukarıda anlatılan ve gerçekleşen siyasi faaliyetler içinde bulunan Aziz Yıldız’ın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Siyasi Parti üyelik soruşturmasında 2015 yılı son döneminde CHP üyesi olduğu anlaşıldı..


İyi de bu tarihe kadar nasıl görev aldı? Nasıl görev yaptı? Nasıl bu göreve atandı/seçildi?

Ayriyeten hem CHP üyesi değilken; üstüne üstlük hem de AKP üyesi gözükürken bu işlemi yapan, bu illegal girişime müsaade eden, dönemin CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman’a kimse soru sormayacak mı?

Mahalle delege seçimi yapılmadan masa başında yazılan kongre delegesiyle 2015-Kasım ayında Bucak CHP ilçe başkanı seçilen Aziz Yıldız’a bu soruları CHP’li bir yetkili/vatandaş sormayacak mı?


Yaklaşık 2.5 aydır belgeli iddialarıma yanıt bekliyorum, daha bir gün birisi çıkıp da:
Ya arkadaş sen ne diyorsun?
Olur mu böyle usulsüzlük?
Sen iftira atmaya utanmıyor musun?
Sorusunu soramıyor, yalanlama yapamıyor..

En kötüsü CHP Genel Merkezi kör, sağır, dilsiz modundadır

CHP kurumsal kimliğinin refleksi ölü gibi bu kanıtlara tek bir soru soramadı..

Ömer ÖZDAMAR
Bucak-BURDUR




Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: