30 Nisan 2015 Perşembe

Bucak belediyesinin bitmeyen işleri..



Lafı hiç uzatmadan hemen konuya gireyim..

Üçgen Kavşak ‘’HAVUZ PROJESİ’’ kaç aylar oldu, bir türlü bitirilemedi.. 30 Nisan 2015 günü itibarıyla maalesef çalışmalar hala devam ediyor.. Ne zaman bitecek? Meçhul..

Şirinler Parkı restore ediliyor ama hala ediliyor.. Artık yaz geldi.. Aileler, çocuklar parka gidip, oturacaklar, oynayacaklar, soluklanacaklar.. Ne zaman tamamlanacak bu restorasyon? Meçhul..

Gelelim, Bucak için atıl-gereksiz bir yatırıma..

Soruyorum, soruşturuyorum, bir türlü mantıklı, akılcı bir cevap alamıyorum..

Alkaya (Kehmalı) köyüne sapan ana yola; altgeçit projesini kim, hangi akla hizmet onayladı? Yazık değil mi bizim vergilerimize? 50-100 kişinin yaşadığı bir köye giriş-çıkış rahat olsun diye en az 2 trilyonluk devasa yatırımı kim karar verdi? Oysa ki köye olan sapağı 30 metre beriye çeksen ana yola giriş-çıkış gayet emniyetli yapılır..

Olması gereken yerlerde (ki Sayın Belediye Başkanımızın 30 Mart seçimleri öncesi dağıttığı yapılacak projelerde vardır) hala faaliyet yokken.. Örneğin ‘’Kahveler alt-üst geçit projesi’’ bir çivi vurulamamışken, Alkaya köy sapağına alt-üst geçit yapımı; bana tuhaf bir durummuş gibi geldi..

Perşembe pazarının olduğu yere ‘’Oğuzhan Çarşısı Projesi’’ ne oldu? Planlar çizildi, etütler tamamlandı, yatırım kararı mı bekleniyor? Yoksa hiç başlanmadı mı? Bu proje hangi aşamadadır?

Yapılan işler yok mu?

Olmaz mı? Elbette vardır.. Sayın Belediye Başkanımız, mesela asfalt konusunda müthiş atak yaptı. Şehir-içi ana arteller (yollar) tamamen asfalt oldu.. Artık parke taşlarından kurtulduk..
Yıllardır uğraşılan sanayi yolunun yarısı asfaltlandı, muhtemelen yakın zamanda tamamı bitecektir..

Sayın Başkanım, ben vatandaşın sorularını yazıla hale getiren bir elçiyim.. Soru sormaya, yapılanları ve yapılmayanları yazmaya devam edeceğim..




Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: