9 Aralık 2012 Pazar

21 Aralık’ta kıyamet kopacakmış:)


Kıyamet çoktan koptu zaten..

 

Nasıl mı?

 

Ozon tabakası delindi ve güneşin zararlı ışınlarını süzen tabaka inceldi ve büyük bölümü yok oldu.. En önemlisi ısınma arttı ve mevsim dengesi bozuldu.. Hala Ozon tabakasını yok edecek; sera gazı salımına hem ABD, hem de Çin devam etmektedir. Adı geçen ülkeler, atmosfere sera gazı salınımı yasaklayan KYOTO antlaşmasına imza atmamıştır.

 

Kuzey Kutbu buzulları eridi, dünyamızın su seviyesi yükseldi ve anormal atmosferik olaylar (fırtına, tayfun, hortum gibi..) arttı.. ABD, Rusya, Kanada bayraklarını dikerek; zengin petrol ve doğalgaz yataklarını paylaştı bile..

 

Yerüstü ve yeraltı doğal kaynaklar kirlendi ve tükendi artık..

 

Göller, denizler, okyanuslar kirlendi, deniz kağlumbağalarının neredeyse yüzde 50’si kanser oluyor ve ölüyor..

 

Yeraltı su kaynaklarımız kimyasal atıklar nedeniyle her yıl biraz daha içilmez hale geliyor.. Soluduğumuz hava bile fosil yakıtların saldığı karbon nedeniyle her yıl biraz daha kirleniyor..

 

Geriye ne kaldı? Yiyeceklerimiz, o da felakettir, çünkü GDO (Genetiği Oynanmış Organizma)’lu ürünlerle insanlarımız beslenmektedir. Bu da yetmiyor, kontrolsuz tarım kimyasalları, hormonları meyve ve sebzeye veriliyor ve o ürünleri insanlar tüketiyor..

 

Kıyamet daha nasıl kopacak arkadaş, aptallığınıza doymayın emi.. Bu şartlarda yaşamın normal devam etmesi mümkün değildir.. Çoçuklarımızın geleceği kapkaranlıktır.. İnsanlığın DNA’sı bile bozulmaya yüz tutmuştur.. Genç yaşlarda kanser, kalp krizi ve beyin enfarktüsleri artarak hızla çoğalacaktır.. Anlayana, bu gidişat kıyamettir, anlamayana sözüm yoktur..

 
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: