3 Eylül 2012 Pazartesi

ABD, İRAN'ın vurulması içinTürkiye desteğini aldı bile..


 
03 Eylül 2012 günü sessiz sedasız Türkiye/İstanbul’a gelen CIA Başkanı David Petraeus (Eski Genelkurmay Başkanı olup hem Irak’ta hem de Afganistan’da görev yapmıştır.) MİT Başkanı, Dışişleri Bakanı ve Başbakanla görüştü..

 

Bence CIA Başkanı tahminlerin aksine İRAN için geldi.. Böylece sağ gösterip sol vurma diplomasisi yapıldı.. Hele bugün İRAN ajanlarının televizyon görüntüsü çıktı ya, kafamdaki teori hemen oluştu..

 

Hem Suriye meselesiyle, hem de PKK meselesiyle sıkışmış pozisyonunu fırsata çeviren ABD, İRAN müdahalesine karşı sürekli direnen ve karşı çıkan kesimi pes ettirdi.. CIA Başkanı Petreaus, Suriye ve PKK kartlarını önümüze koydu ve İRAN desteğini aldı, gitti...

 

Şubat veya Mart-2013 ayında İran vurulursa; zaten Suriye müdahaleye gerek kalmaksızın otomatik olarak düşer... ABD ustaca manevrayla Rusya ve Çin diplomasi kilidini kıracaktır.. Türkiye bence bu planla ikna edildi..

 

Kasım-2012 ABD seçimlerinde ister OBAMA, ister ROMNEY gelsin, fark etmez artık, İRAN kesinlikle vurulacaktır..

 

Özel Not: 4. ÖLÜDENİZ EDEBİYAT GÜNLERİ 11-14 Ekim 2012 günleri yapılacaktır. Ben de Yazar Ömer ÖZDAMAR olarak davetliyim..
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: