10 Nisan 2011 Pazar

Bucak CHP Örgütü Seçmen Kazanma Timi Kızıllı Köyüne Girdi…

CHP Bucak Örgütünün, belki de son 10-20 yıldır hiç uğramadığı, çok uzakta, hem de çok uzakta olan bir köye ilk tanıtım çalışmasını yaptı.

Evet, o köyün adı Kızıllı…

İlk temaslar Bucak’ta yapıldı ve 10 Nisan 2011 Pazar günü saat 11.00’da CHP Bucak İlçe Örgütü’nde Başkan ve 3 yönetim kurulu üyesi, Kızıllı Köyü için start verdi.

Önce düğün ziyareti için Karaseki Köyü’ne gidildi. Köylü seçmenlerle el sıkışıldı, tanışıldı, yemek yendi ve CHP sandık görevlisiyle görüşüldü.

Müteakiben Pamucak Köyü’nde taziye ziyareti yapıldı. Hemen oradan Çobanpınarı Köyü’ne geçildi. Sandık görevlileriyle görüşüldü.

Ve elini Kızıllı Köyüne… Karacaören Barajı’nı neredeyse boydan boya dolaşarak Kızıllı Köyüne ulaşıldı. Yollar çok kötü ve çok virajlı… Baraj yapımından sonra Kızlı Köyü neredeyse Bucak’la bağlantısı fiilen kesilmiş gibi duruyor… Ulaşılması eziyet olan Kızıllı Köyü, resmen kaderine terk edilmiş gibi görünüyor… Tarım yok, hayvancılık yok, orman deposu Sütçüler’e taşınmış ve ulaşım yok denecek kadar zor…


Çare ise ilk etapta ve en acil köyle, karşı taraf arasında bağlantıyı sağlayacak köprünün hemen inşa edilmesidir… Yaklaşık 30 km. işkence yolu bir anda kısalacaktır ve yaklaşık 5 km.’lik yol ile Karacaören Köyüne, oradan Bucak İlçesi’ne bağlanacaktır.

Neyse Kızıllı Köyüne CHP olarak vardık, samimi olarak tanıştık, içten olarak anlattık, kalbi olarak dertlerini dinledik ve her zaman yanlarında olduğumuzu kesin sözlerle belirttik. En kısa zamanda milletvekili adaylarımızla tekrar geleceğimize de söz verdik.

Saygı ve sevgilerimle…

Ömer Özdamar
Bucak-BURDUR
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

Hiç yorum yok: