16 Ekim 2010 Cumartesi

Burdur İli Bucak İlçesi CHP Örgütü seçim startını verdi…

Referandum üzerinden yaklaşık 1 (bir) ay geçti. Dinç ve dingin Bucak CHP İlçe Örgütü genel seçimlere 7,5 ay kala ‘vira Bismillah’ diyerek sahaya çıktı…




16 Ekim 2010 günü, Bucak CHP İlçe Başkanı Sayın Recep Mutlucan, beraberinde Bucak CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Sayın Galip Duran, Sayın Bayram Samur ve Sayın Ömer Özdamar halkla temasa başladılar.



İlk olarak Bucaklı iş adamlarından birinin düğününe gittik ve ‘mübarek olsun’ dedik. Vatandaşlarla merhabalaştık ve oturduk. Tam ikram edilen yemeğe başladık ki, girişte kimler göründü?



AK Parti Bucak İlçe Başkanı, AK Partili Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi ve 2 partili aynı düğüne geldiler.



Düğün sahibiyle, vatandaşlarla ve bizimle tokalaştılar, ayrı ve uzak bir masaya oturdular.



Neyse yemeğimizi yedik, çayımızı içtik, düğün sahibini tekrar kutladık ve ayrıldık.



Bucak Özel Lider Hastanesinde yatan bir hastayı ziyaret ettik ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.



Daha sonra partili bir esnaf arkadaşımızı mekanında ziyaret ettik ve hoşbeş sohbet ettik.



Hemen oradan davetli olduğumuz başka bir vatandaşın düğününe geçtik. Düğün sahibine iyi dileklerimizi ilettik ve düğünde bulunan vatandaşların tek tek ellerini sıkarak, merhabalaştık. Çayımızı içtik ve bir müddet sonra düğün sahibinden müsaade istedik, ‘hayırlı olsun’ diyerek ayrıldık.



Sonra partilimiz olan Serbest Muhasebeci arkadaşı, bürosunda ziyaret ettik. Bolca siyaset konuştuk. Vedalaşırken, her türlü desteğin sözünü aldık…



En son maalesef amansız hastalıkla mücadele eden Yönetim Kurulu Üyemizi, Partidaşımızı evinde ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimize müteakip hemen çok az hastalıkla, en çok siyaset aleminde sörf yaptık, konuştuk, tartıştık, görüş alış-verişinde bulunduk. Siyaseti çok sevdiği için başka konuya hiç girmedik. Kahvemizi içtik, iyi ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ve ayrıldık…



Kişisel Yorumum:

Bucak CHP İlçe Örgütü olarak 2011-Haziran Genel Seçimlerinde oyumuzu yüzde 100 ile yüzde 200 arasında artırmak en temel ve nihai hedefimizdir. Önümüzde 8 aylık süre içinde koyduğumuz temel hedefimize ulaşmak için toplumun her kesimiyle, her yaşıyla, her cinsiyle, her meslek grubuyla mutlaka temas edeceğiz, görüşeceğiz, dinleyeceğiz, anlatacağız ve oy isteyeceğiz.

Sabırla ve profesyonel anlayışla çalışacağız, sonunda elbette başaracağız. Bu hedef başarı noktasına ulaşmamızda en küçük bir kaygım ve şüphem yoktur.



Saygı ve sevgilerimle…



Ömer Özdamar/Burdur-Bucak/16 Ekim 2010
Bu yazı daha önce counter kisi tarafından okundu.

2 yorum:

aysema dedi ki...

Hastalara şifa, CHP'ye başarı diliyorum.
Anketime katılırsanız sevinirim.

Ömer Özdamar dedi ki...

Ankete katıldım ve Türban diye işaretledim... Kolay gelsin...